Kleine beurt bij Vakgarage Dekkers in 's Gravenmoer

Bij Vakgarage Dekkers wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Dekkers niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Dekkers voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in 's Gravenmoer altijd langs Vakgarage Dekkers om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in 's Gravenmoer? Kom dan langs Molendijk 1A in 's Gravenmoer (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgaragedekkers.nl of bel naar 0162-312896.

Contactgegevens

Vakgarage Dekkers
Molendijk 1A
5109 RL 's Gravenmoer

tel.: 0162-312896
mail: info@vakgaragedekkers.nl